Τα καλύτερα δωρεάν GPS για πλοήγηση χωρίς ίντερνετ το 2024
Τα καλύτερα δωρεάν GPS για πλοήγηση χωρίς ίντερνετ το 2024

Τα καλύτερα δωρεάν GPS για πλοήγηση χωρίς ίντερνετ το 2024

6 Ιουνίου 2024

Έχετε βρεθεί ποτέ σε μια άγνωστη τοποθεσία χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρείτε τον προορισμό σας; Ή ίσως σχεδιάζετε μια πεζοπορία σε μια απομακρυσμένη περιοχή όπου η σύνδεση δεδομένων είναι περιορισμένη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ένα δωρεάν GPS χωρίς ίντερνετ μπορεί να σας σώσει! Αυτά τα έξυπνα συστήματα πλοήγησης χρησιμοποιούν προεγκατεστημένους χάρτες και δορυφορικά σήματα για να σας οδηγήσουν στον προορισμό σας, ακόμη και χωρίς σύνδεση. Ας δούμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές για το 2024.

Τα Κορυφαία Δωρεάν GPS Apps για Κινητά

 • Maps.me Το Maps.me είναι μια από τις πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές GPS για κινητά. Προσφέρει λεπτομερείς χάρτες για εκατοντάδες χώρες και πόλεις που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε offline. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης χρήσιμες πληροφορίες για σημεία ενδιαφέροντος, όπως εστιατόρια, καταστήματα και αξιοθέατα.
 • OsmAnd Το OsmAnd είναι ένα ισχυρό GPS app που βασίζεται στους χάρτες ανοιχτού κώδικα του OpenStreetMap. Σας επιτρέπει να κατεβάσετε λεπτομερείς χάρτες για οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου και να τους χρησιμοποιήσετε χωρίς σύνδεση. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης προηγμένες λειτουργίες πλοήγησης, όπως φωνητικές οδηγίες και προσαρμοσμένες διαδρομές.
 • HERE WeGo Η HERE WeGo προσφέρει offline χάρτες υψηλής ποιότητας για πάνω από 100 χώρες. Μπορείτε να σχεδιάσετε διαδρομές για αυτοκίνητα, δημόσιες συγκοινωνίες ή περπάτημα, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ. Η εφαρμογή παρέχει επίσης πληροφορίες για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο, όταν είστε συνδεδεμένοι.

Οι Καλύτερες Δωρεάν Φορητές GPS Συσκευές

 • Garmin eTrex 10 Το Garmin eTrex 10 είναι μια ανθεκτική και αξιόπιστη φορητή GPS συσκευή, ιδανική για πεζοπορία και υπαίθριες δραστηριότητες. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη και μπορεί να αποθηκεύσει έως και 50 διαδρομές. Το eTrex 10 είναι επίσης συμβατό με δωρεάν χάρτες που μπορείτε να κατεβάσετε από το OpenStreetMap.
 • Suunto A-10 Το Suunto A-10 είναι ένα φιλικό προς τον χρήστη GPS που ενδείκνυται για δραστηριότητες όπως πεζοπορία, τρέξιμο και ποδηλασία. Είναι ελαφρύ, συμπαγές και διαθέτει εύκολο μενού πλοήγησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε waypoints και διαδρομές στη συσκευή ή να μεταφέρετε δωρεάν χάρτες από τον υπολογιστή σας.
 • Magellan eXplorist 110 Η Magellan eXplorist 110 είναι μια φορητή GPS συσκευή με έγχρωμη οθόνη αφής και φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό. Περιλαμβάνει προεγκατεστημένους παγκόσμιους χάρτες και μπορεί επίσης να αποθηκεύσει προσαρμοσμένα waypoints, διαδρομές και ίχνη. Η μπαταρία της διαρκεί έως και 18

Η χρήση GPS εφαρμογών χωρίς ίντερνετ είναι ιδανική για περιπέτειες σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου η σύνδεση στο διαδίκτυο μπορεί να είναι ασταθής ή ανύπαρκτη.

Δωρεάν GPS Πλοήγηση για Αυτοκίνητα

 • Sygic GPS Navigation Το Sygic GPS Navigation προσφέρει δωρεάν offline χάρτες και φωνητική πλοήγηση για οδήγηση σε πάνω από 200 χώρες. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν POI, όρια ταχύτητας και προειδοποιήσεις για ραντάρ. Υπάρχουν επίσης premium λειτουργίες, όπως τρισδιάστατη προβολή και πληροφορίες για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο.
 • Αναβαθμίστε το Ενσωματωμένο GPS του Αυτοκινήτου σας Πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα διαθέτουν ενσωματωμένα συστήματα GPS. Ωστόσο, οι χάρτες τους μπορεί να είναι παλιοί ή ελλιπείς. Ευτυχώς, μερικοί κατασκευαστές επιτρέπουν την αναβάθμιση του GPS με νέους χάρτες και λογισμικό, συχνά δωρεάν. Ελέγξτε με την αντιπροσωπεία του αυτοκινήτου σας εάν αυτό είναι εφικτό για το δικό σας όχημα.
Δωρεάν GPS Πλοήγηση για Αυτοκίνητα

Συμβουλές για Χρήση Δωρεάν GPS Χωρίς Ίντερνετ

 • Κατεβάστε τους Χάρτες εκ των Προτέρων Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει όλους τους απαραίτητους χάρτες πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Έτσι θα αποφύγετε τυχόν εκπλήξεις σε περιοχές χωρίς σύνδεση δεδομένων. Οι περισσότερες δωρεάν εφαρμογές GPS σας επιτρέπουν να επιλέξετε και να κατεβάσετε συγκεκριμένες περιοχές ή χώρες.
 • Διατηρήστε μια Εναλλακτική Μέθοδο Πλοήγησης Αν και τα δωρεάν GPS χωρίς ίντερνετ είναι πολύ αξιόπιστα, πάντα καλό είναι να έχετε και ένα αναλογικό χάρτη ή μια πυξίδα μαζί σας, ειδικά σε απομακρυσμένες τοποθεσίες. Έτσι θα είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο!
 • Εξοικονομήστε Μπαταρία Τα GPS μπορούν να εξαντλήσουν γρήγορα την μπαταρία των κινητών ή άλλων φορητών συσκευών. Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μειώστε τη φωτεινότητα της οθόνης και απενεργοποιήστε άλλες λειτουργίες όπως το Bluetooth ή το Wi-Fi. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε μια φορητή δεξαμενή ενέργειας.

Τα δωρεάν GPS χωρίς ίντερνετ αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο για να πλοηγηθείτε σε άγνωστα μέρη και απομακρυσμένες τοποθεσίες. Με προεγκατεστημένους χάρτες και μια αξιόπιστη σύνδεση δορυφόρου, μπορούν να σας οδηγήσουν στον προορισμό σας ακόμη και χωρίς σύνδεση δεδομένων. Είτε προτιμάτε μια εφαρμογή κινητού, είτε μια φορητή συσκευή, είτε θέλετε να αναβαθμίσετε το ενσωματωμένο GPS του αυτοκινήτου σας, υπάρχει μια δωρεάν λύση για εσάς. Απλά θυμηθείτε να κατεβάσετε τους χάρτες εκ των προτέρων, να συντηρείτε την μπαταρία σας και πάντα να έχετε μια εναλλακτική μέθοδο πλοήγησης μαζί σας. Με αυτές τις συμβουλές, είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τον κόσμο χωρίς φόβο!

Στην Auto-Market, έχουμε αφιερώσει τη δουλειά μας στο να βρίσκουμε και να προσφέρουμε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που όχι μόνο είναι σε εξαιρετική κατάσταση αλλά προσφέρουν και εξαιρετική οικονομία καυσίμου και ασφαλεία. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας εξασφαλίζουν ότι κάθε αυτοκίνητο που φτάνει στην πλατφόρμα μας πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης.

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις

Πώς λειτουργεί η πλοήγηση GPS χωρίς ίντερνετ;

Τα δωρεάν GPS χωρίς ίντερνετ χρησιμοποιούν προεγκατεστημένους χάρτες που αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Έτσι, μπορούν να προσφέρουν πλοήγηση ακόμη και χωρίς σύνδεση δεδομένων. Τα δορυφορικά σήματα GPS χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της θέσης σας στους αποθηκευμένους χάρτες.

Είναι τα δωρεάν GPS χωρίς ίντερνετ το ίδιο ακριβή με τα online;

Γενικά, τα δωρεάν GPS χωρίς ίντερνετ προσφέρουν παρόμοια ακρίβεια με τα online όσον αφορά την πλοήγηση. Ωστόσο, ίσως δεν έχουν κάποιες προηγμένες λειτουργίες ή ενημερωμένες πληροφορίες κίνησης που απαιτούν σύνδεση.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω δωρεάν GPS χωρίς ίντερνετ στο εξωτερικό;

Ναι, αρκεί να κατεβάσετε τους χάρτες της χώρας ή περιοχής που σας ενδιαφέρει πριν ταξιδέψετε εκεί. Έτσι θα μπορείτε να πλοηγηθείτε ακόμη και χωρίς πρόσβαση σε δεδομένα περιαγωγής.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Μοιράσου το άρθρο

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Επιλέξτε σήμερα το νέο σας αυτοκίνητο από μια μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων οχημάτων μέσω των συνεργατών μας από Ιταλία όπου αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη διαδικασία εξεύρεσης του αυτοκινήτου που ταιριάζει στα δικά σας δεδομένα.

© Copyright www.auto-market.gr| All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την