Η εταιρεία

Στην Auto-Market  γνωρίζουμε τα πάντα για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας. Η επιλογή των αυτοκινήτων γίνεται με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας γι’ αυτό είμαστε υπερήφανοι για την προτίμηση και την εκτίμηση που μας δείχνετε ανελλιπώς.

 

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας κάνοντας εξονυχιστικό έλεγχο στα αυτοκίνητα που παραλαμβάνουμε σας εγγυώνται την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου ενώ έχετε και τη δυνατότητα να ελέγξετε το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της επιλογής σας.

Το after sales service της Auto-Market περιλαμβάνει δωρεάν service για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα υπό προϋποθέσεις, μειωμένες τιμές σε αναλώσιμα υλικά, δωρεάν τεχνικό έλεγχο .

 

Επισκεφθείτε το χώρο μας στη Λεωφόρο Αγίας Βαρβάρας 123 στο Παλαιό Φάληρο και κάντε ένα test drive στο αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει.

Επιλέξτε σήμερα το νέο σας αυτοκίνητο από μια μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων οχημάτων μέσω των συνεργατών μας από Ιταλία όπου αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη διαδικασία εξεύρεσης του αυτοκινήτου που ταιριάζει στα δικά σας δεδομένα.

© Copyright www.auto-market.gr| All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την